Bij Rijschool Beugelsdijk is er veel mogelijk. Normaal gesproken wordt de leerling thuis opgehaald en ook weer netjes thuisgebracht. Het kan een keer voorkomen dat je op school, werk of andere locatie in de buurt opgehaald wil worden. Dat is bij Rijschool Beugelsdijk geen enkel probleem. Geef dit wel bijtijds aan bij je rij instucteur

Ieder mens is uniek. In het dagelijks leven en dus ook in de auto! In het aantal uren zit veel verschil. Bij Rijschool Beugelsdijk krijg je daarom een proefles. Aan de hand daarvan wordt gekeken welk pakket het beste bij je past. Zo geven wij het beste individueel advies! En bij Rijschool Beugelsdijk geldt: Uren over uit je pakket? Geen probleem! Wij storten netjes de overgebleven uren terug op je rekening.

Zowel bij de Tussentijdse Toets als je praktijkexamen rijd je in dezelfde auto als waarin je lest. In dit geval een witte Volkswagen Polo of Golf. Mocht de auto op het moment van examen iets mankeren of een andere reden dat de auto niet op tijd kan zijn, zorgt Rijschool Beugelsdijk voor een vervangende auto.

In Nederland mag je vanaf je 16e jaar theorie voor rijbewijs B doen. Vanaf 16,5 jaar mag je je Tussentijdse Toets doen en vanaf je 17e jaar mag je praktijkexamen doen.

Super gedaan! Nogmaals gefeliciteerd. Je wil natuurlijk meteen je rijbewijs aanvragen bij de gemeente. Neem hiervoor een pasfoto, €39,45 *dit kan verschillen per gemeente*, een geldig legitimatiebewijs en een lach op je gezicht mee. Meer heb je niet nodig en de rest spreekt voor zich. Heb je meegedaan aan 2ToDrive en ben je nog geen 18 jaar? Neem dan je 2ToDrive pas met je coach mee!

Dat heb je goed gezien! Dit is onze manier van jou feliciteren. De leerling dient wel zijn rijbewijs eerst zelf te betalen waarna de bon ingeleverd kan worden bij de instructeur. Dit kan gescand (via mail) of persoonlijk. Hierna storten wij het bedrag binnen 14 dagen terug op je rekening. * LET WEL bij pakketen is dit al verrekend*

Bij Rijschool Beugelsdijk is het geen probleem als er iemand meerijdt. Wel is het van belang dat de leerling hier toestemming voor geeft en het geen nadelig gevolgen hebt voor het presteren van de leerling.

Ja! Bij Rijschool Beugelsdijk heb je van je proefles tot je praktijkexamen dezelfde instructeur. Al blijf je de keuze houden om te kiezen bij welke instructeur je wil rijden. Mocht de instructeur ziek of verhinderd zijn, word je hier tijdig over bericht en wordt de rijles verzet.

Bij Rijschool Beugelsdijk wordt onder een rijles een rijles van 60 minuten verstaan. Uiteraard is het mogelijk om te kiezen voor rijlessen van 1,5 uur, 2 uur of een veelvoud hiervan.

Bij Rijschool Beugelsdijk is alles mogelijk. Of nouja, bijna alles. Betalen in termijnen is dus ook mogelijk. Wel alleen in overleg met de instructeur!

Maak dit meteen bespreekbaar met je instructeur. Die bespreekt met jou de mogelijkheden. Er is bijvoorbeeld een faalangst rijexamen voor leerlingen die erg bang zijn om te slagen. Wees niet bang, bespreek het direct en wij zorgen dat je slaagt!

Ben je minimaal 16,5 jaar? Dan kan je direct contact met ons opnemen voor een proefles of neem op een andere manier contact met ons op. Wij zorgen er voor dat jij zo snel mogelijk kan beginnen met lessen.

Jammer dat wij je geen direct antwoord kunnen geven op je vraag. Mocht je er met deze antwoorden niet uitkomen, kan je altijd contact met ons opnemen en je vraag stellen. Dit kan op onze speciaal ingerichte contactpagina.

Helaas komt het ook voor dat er herexamen gedaan moet worden! Nu zijn we bij Rijschool Beugelsdijk gelukkig niet de duurste !! Vandaar hanteren wij een prijs van €240,- incl les naar het examen toe en terug !

Hulp nodig? Chat met ons